lördag 31 maj 2014

Bokbloggsjerka, 30 Maj-2 Juni

I veckans Jerka skriver Annika:

"Jag läser i normala fall böcker som har 200 sidor eller mer och med få undantag finns det böcker med färre sidantal som känns riktigt lockande för mig. Kanske beror det på att jag behöver tid på mig att komma in i en story eller så handlar det om att bra böcker gärna få pågå för evigt. Eller så är det en kombination av båda. Ibland skulle det dock vara skönt att kunna läsa ut en bok på bara ett par timmar. Därav undrar jag om du kan ge tips på ditt bästa lästips när det gäller böcker under 100 sidor (eller däromkring)?"

Njae, jag kan inte komma på att jag läst så korta böcker sen jag senast läste en Harlequinroman... Det beror inte på något val jag gjort, utan har bara blivit så. jag fäster inget intresse vid antalet sidor.

Men, om jag nu ska tipsa om NÅGOT så är Efter stormen kort och bra! Jag vet inte antalet sidor, men det är tre korta romaner och tre noveller samlade i ett verk. Jättebra! Ni kan läsa mer på Efter stormen

4 kommentarer:

  1. Jag såg att Caroline L. Jensen verkar vara inblandad i Efter stormen. Jag har läst någon novell av henne tidigare och hon är bra.

    SvaraRadera
  2. Verkar vara en intressant bok =)

    SvaraRadera
  3. Jag fick rota igenom mina bokhyllor och hittade några böcker jag nästan glömt...

    SvaraRadera