lördag 8 mars 2014

Bokbloggsjerka 7-10 Mars

Den här veckan undrar Annika:

Vilken bok kommer aldrig återfinnas i dina hyllor?

Jag vet ärligt talat inte om jag kan säga att det förekommer någon slags bok jag aldrig kommer ha i hyllan. Den består idag av både novellsamlingar, deckare, chick lit, harlequin en och annan klassiker (stolthet och fördom t ex).

Men att böckerna står i hyllan säger ju ingenting. Det är MÅNGA (minst 10) år sedan jag läste Harlequin t ex. Chick lit'en läste jag mycket fram tills för 7 år sedan, när jag nästan helt gick över till deckare osv. Jag har många typer av böcker i hyllorna av olika anledningar, men det är inte nödvändigtvis så att jag läser någon av genreerna särskilt frekvent.

5 kommentarer:

 1. Nej, en hel genre vill jag inte döma ut, däremot enskilda författare :)

  SvaraRadera
 2. Svarade ungefär som du, intressant! :)

  SvaraRadera
 3. Man har verkligen olika tidsperioder för olika genrer. Chockade nästan en bekant igår för att jag kunde svaret på flera deckarfrågor - "Läser du deckare?!" Eh, jo, jag läste enbart det för tiotalet år sen typ... Men nu inget alls. Kul att se förändringar!

  SvaraRadera
 4. Det är lite samma hos mig, böckerna står kvar fast jag kanske inte läser den genren längre... Förutom Harlequin, det är de enda böcker i hela mitt liv som jag faktiskt slängt...

  SvaraRadera
 5. Jag kom fram till dikter, men också att en aldrig ska säga aldrig.

  SvaraRadera