lördag 31 augusti 2013

Bokbloggsjerka 30 aug - 2 Sept

Veckans Jerka är enkel!

Vilken bok/vilka böcker längtar du mest av allt efter just nu?


Piece of kaka, Caroline L Jensens bok med arbetstiteln "Demonologi för nybörjare"! Det känns som om jag har längtat i flera år, men det är tydligen inte så länge, hävdar författaren ;)

Boken kommer ut nästa år. Minns inte om det var vår eller höst, det kanske inte ens är bestämt ännu, men jag minns att det är nästa år och jag LÄNGTAR!

Sen ser jag fram mot Anders De la mottes nya också. Vet ingenting om den mer än att den omöjligen kan vara annat än fantastisk.

onsdag 28 augusti 2013

Det är komplicerat, kan man säga. Som en Facebookstatus.

Hej kära, försummade, blogg och bloggläsare!

Ber om ursäkt för bristen på action, men man kan säga att livet och kärleken (eller snarare bristen på...) kom lite i vägen för bloggandet. Har jobbat dygnet runt känns det som, men nu hoppas jag få lite mer tid över för nöjesläsning. (Vilket skämt, eftersom skolan snart startar igen...)

Har t ex fått Fredrik Backmans nya bok "Min mormor hälsar och säger förlåt" i brevlådan. SOM jag har längtat!! Har bara läst ett kapitel ännu, men jag älskar den redan.

När det gäller livet som kommer i vägen för läsningen kan jag bara citera Herr Backman: Det är komplicerat, kan man säga. Som en Facebookstatus.

Kunde omöjligen sagt det bättre själv.