måndag 22 juli 2013

Wanted, Anna Hansson & Marie Nilsson

"Elisabeth, som har Arapahoblod flytande i sina ådror, har upplevt död och kärlek på nära håll. En önskan om att söka sina förfäders historia får henne att lämna allt hon har, och ge sig ut i det okända.

Sarah är prästdottern som känner en brinnande längtan efter att få styra över sitt eget liv.

Deras vägar korsas under dramatiska omständigheter, och genom deras ögon får du uppleva Vilda Västerns lockelser och faror; pälsjägare, rånare, förutbestämda öden och en förblindande passion.

Resan har bara börjat!
" (Källa: Adlibris)

Väldigt trevlig bok! Man får lära känna bokens huvudkaraktärer, och jag gillar att man får läsa olika händelser ur båda karaktärernas perspektiv, eftersom de inte alltid ser likadant på de situationer som uppstår.

Handlingen är intressant, men det känns som om Wanted är första boken i en serie. Den tar slut precis när äventyret ska börja på riktigt. Jag hoppas det, för jag vill i så fall gärna läsa fortsättningen! Jag gillar tjejerna i boken, och vill gärna veta hur deras liv utvecklas vidare.

1 kommentar:

  1. Ja, jag har läst How to exterminate stupidity. Den är verkligen jättebra och jätteviktig! Och jättebillig, bara 149 kronor! http://litenupplaga.se/1198 är en viktig länk!!!

    SvaraRadera